Vijf voordelen van kunststof bloempotten

homemeetsnature - BloempottenVeel mensen hebben wel een aantal planten in huis. Deze moeten natuurlijk goed worden onderhouden en staan daarom vaak in een bloempot. Er zijn verschillende soorten bloempotten, zoals potten van glas, aardewerk en kunststof. Bloempotten die gemaakt zijn van kunststof hebben enkele grote voordelen ten opzichte van de concurrentie. Wat zijn 5 voordelen van kunststof bloempotten?

  • Geschikt voor binnen- en buitenshuis
  • Waterdicht
  • Erg sterk
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Simpel te verplaatsen

In de eerste plaats zijn bloempotten van kunststof zowel binnen als buiten te gebruiken. Bij veel modellen, waaronder die van aardewerk, moet je eerst goed nakijken of deze wel naar buiten mogen. Vaak gaan deze bij een klein beetje regen of vorst al kapot of komen er barsten in, dat is natuurlijk niet wat je wilt! Een bloempot van kunststof kan over het algemeen makkelijk buiten blijven staan tot een temperatuur van -20 graden. Natuurlijk is dat niet erg bevorderlijk voor de plant, maar in principe is het materiaal hiertoe in staat! Omdat kunststof ook goed omgaat met warmte en regen zijn de bloempotten ideaal voor mensen die niet continue met de potten willen slepen. Je zet ze één keer ergens neer en kunt ze daarna gewoon laten staan. Het kost je dus veel minder tijd om je eigen groenvoorziening te onderhouden! In de tweede plaats zijn kunststoffen bloempotten waterdicht. Je vraagt je misschien af waarom dit een voordeel is; planten hebben toch water nodig? Omdat kunststof geen water opneemt, zoals aardewerk dat wel doet, gaat er geen druppel verloren. Al het water dat je in de pot stopt komt rechtstreeks bij de plant terecht. Het loont dus wel degelijk dat de pot waterdicht is: de plant krijgt hierdoor genoeg water en blijft langer goed. Een plant die goed wordt onderhouden blijft langer mooi en draagt bij aan een gezellige sfeer! Ten derde is het ook van belang om te vermelden dat kunststof erg sterk is. Hoe vaak komt het niet voor dat een glazen bloempot uit de vensterbank valt? Je bent net te laat en kunt de pot niet meer opvangen; het glas ligt in duizend stukjes op de grond. Met potten van kunststof ben je van deze problemen af. Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken dat de kinderen in de buurt van de planten spelen, ze kunnen toch niets kapotmaken! Bloempotten van kunststof koop je natuurlijk bij een betrouwbare aanbieder. Home Meets Nature levert enkel producten van topkwaliteit, waardoor je zeker bent dat je geen miskoop doet. Surf snel eens naar hun website, http://www.homemeetsnature.nl/exclusieve-bloempotten en bekijk het volledige assortiment.

Bloempotten; handig in elk opzicht

Dan zijn er nog twee andere voordelen van kunststof te benoemen: het materiaal is eenvoudig schoon te maken en gemakkelijk te verplaatsen. We weten allemaal dat een bloempot snel vies wordt. Wanneer je een plant een tijdje hebt laten staan ontstaat er groene aanslag in een pot van aardewerk, wat je er heel lastig uit kunt krijgen. Je moet met sterk schoonmaakmiddel aan de slag en dat is niet gezond voor de plant die weer in de pot komt te staan. Met bloempotten van kunststof is dit geen enkel probleem meer. Je pakt gewoon een vaatdoekje en veegt de pot eenvoudig schoon. Je spoelt de pot even om en al het vuil is verdwenen, geen groene laag meer! Je bespaart hiermee bovendien geld, omdat je geen zware schoonmaakmiddelen meer nodig hebt. Tot slot het laatste voordeel van bloempotten van kunststof; ze zijn heel licht. Met een bloempot van glas of aardewerk loop je soms lang te sjouwen. Wanneer je de plant wilt verplaatsen van de woonkamer naar de slaapkamer ben je al snel een aantal minuten onderweg. Bovendien loop je het risico dat je de pot laat vallen en dat deze stukgaat. Met kunststoffen bloempotten ben je binnen mum van tijd op de plek waar je zijn moet en kunnen er geen vervelende ongelukken gebeuren. Ook wanneer de plant in de winter bijvoorbeeld naar binnen moet is dit ideaal. Iemand houdt de plant vast en jij verplaatst de pot snel naar binnen, zonder dat je hierbij hoeft op te letten dat je niet ergens tegenaan stoot. Pas natuurlijk wel goed op dat de plant zelf niet iets van tafel veegt! Met bloempotten van kunststof los je een heleboel vervelende problemen op. Waar wacht je nog op, bestel vandaag!

Exclusief en handgemaakt

Wanneer je hebt besloten om bloempotten van kunststof aan te schaffen heb je een aantal opties. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om naar de Blokker te gaan en daar goedkoop een aantal exemplaren uit te zoeken, maar je loopt dan tegen een probleem aan. Iedereen heeft deze modellen ook al in huis staan, je bent totaal niet origineel! Wil je daarom iets unieks wat andere mensen nog niet hebben, dan moet je toch echt even ergens anders kijken! Op http://www.homemeetsnature.nl/exclusieve-bloempotten vind je exclusieve bloempotten tegen zeer schappelijke prijzen. Deze kunststoffen bloempotten zijn handgemaakt en bekleed met schelpen, zoiets vind je nergens anders! Er zijn al modellen vanaf 55 euro; je hoeft dus helemaal niet zoveel geld uit te geven aan deze producten! Je kunt bovendien, met behulp van een handig filter, precies de modellen selecteren waar je naar op zoek bent. Zo kun je aanvinken van welk merk de pot moet zijn of welke toepassing deze moet hebben. Neem snel eens een kijkje op bovenstaande site en bestel vandaag nog!