Aan de slag met schone ruimte productieproces

climatech - Schone ruimte productieprocesZijn kwaliteit en hygiëne belangrijk voor het eindresultaat van uw productieproces? Dan is het voor u van belang dat u in een stofarme ruimte werkt. Dit wordt ook wel een ‘cleanroom’, oftewel schone ruimte, genoemd. Het installeren van een ruimte zoals deze moet aan hoge eisen voldoen en is dus een specialisatie op zich. Wilt u hier meer over weten of wilt u een schone ruimte productieproces verwezenlijken binnen uw bedrijf? Neem dan contact op met Climatech. Zij zijn gespecialiseerde cleanroom constructors. Door hun jarenlange ervaring weten zij precies waar een schone ruimte productieproces aan moet voldoen en hoe u hier het beste vorm aan kunt geven met de specifieke eisen binnen uw bedrijf en uw vakgebied. Voor een schone ruimte productieproces moet aan bepaalde eisen en waarden voldaan worden. Denk hierbij aan:

  • temperatuur
  • relatieve vochtigheid
  • stofclassificaties

Deze drie facetten moeten op orde zijn om een goed schone ruimte productieproces op te zetten. Door Cleantech wordt dan ook van tevoren bepaald wat de waarde van deze drie aspecten moet zijn. Het realiseren van een schone ruimte productieproces binnen uw bedrijf door Cleantech gebeurt door middel van een aantal stappen. Het begint met het analyseren van uw werkproces. Hierbij wordt dus ook gekeken naar de eisen die aan de schone ruimte productieproces gesteld worden. Hoe stof- en kiem arm moet de ruimte zijn? Aan de hand van de informatie die zij tijdens de eerste stap verzamelen gaan zij tijdens de tweede stap aan de slag met het ontwerp. Deze wordt opgezet aan de hand van de eisen die u ingewilligd wilt hebben. Gaat u met Cleantech aan de slag? Dan kunt u rekenen op een zeer persoonlijke benadering. Is het ontwerp af en door u goedgekeurd? Dan wordt de schone ruimte productieproces kant-en-klaar bij u afgeleverd. Alle gebruikers van de cleanroom krijgen een gebruiksinstructie met gedragsregels. Hiermee is het voor iedereen duidelijk hoe de ruimte gebruikt moet worden.

Een persoonlijke benadering voor een schone ruimte productieproces

Cleantech heeft inmiddels ruime ervaring op het gebied van het schone ruimte productieproces. Waar veel andere bedrijven die zich ook gespecialiseerd hebben op dit gebied kiezen voor veel standaard ruimtes, kiest Cleantech er voor om altijd een persoonlijke benadering te hebben en daarmee dus iedere keer een eindproduct afleveren die volledig bij u past en op geen enkel punt net wat minder presteert. Dit betekent dat u er op kunt vertrouwen dat u in een volledig schone ruimte productieproces geleverd krijgt. Cleantech geeft ook een complete garantie af aan de hand van de vooraf bepaalde waarden. Ook op andere gebieden kunnen zij u dingen uit handen nemen.

  • Installation Qualification
  • Operational Qualification
  • Validatie van de procesparameters

Wanneer u Cleantech inzet om al deze facetten van u over te nemen kunt u zich volledig concentreren op uw productieproces. Dit is niet alleen prettig voor uzelf, maar met name ook voor uw bedrijf. Wanneer u een schone ruimte productieproces nodig heeft dan is het belangrijk dat dit goed gebeurt. Met Cleantech krijgt u de garantie dat dit ook op de juiste manier gebruikt. Daarnaast doen zij dit in een relatief snelle tijd. Uiteraard kan het even duren voordat het ontwerp op maat af is, maar dit gebeurt in een korte periode, waardoor u al snel aan de slag kunt gaan in uw schone ruimte productieproces. Wilt u dit dus allemaal goed geregeld hebben en niets aan het toeval overlaten? Dan raden wij u zeker aan om in zee te gaan met Cleantech.

Meer weten over de schone ruimte productieproces

Ieder bedrijf zit weer anders in elkaar en daardoor is het ook lastig om een standaard schone ruimte productieproces te creëren. Ieder product en het bedrijf waar het geproduceerd wordt zit anders in elkaar. Bij het opzetten van het ontwerp voor uw schone ruimte productieproces zijn er uiteenlopende zaken waar Cleantech rekening mee houdt om u het schone ruimte productieproces te bezorgen die uitstekend op uw eisen en waarden aansluit. Door uw schone ruimte productieproces tot in de puntjes te regelen is dit voor u een zorg minder. Bepaalde productieprocessen zijn aan strenge eisen onderhevig. Het is dan van het grootste belang dat u voldoet aan die eisen, anders is de kans groot dat de productie volledig wordt stilgelegd en dat u dus niets heeft. Dit wilt u te allen tijde voorkomen en daarom kiest u voor het laten ontwerpen van de cleanroom die bij uw bedrijf past. Het is dan wel zo prettig om met een bedrijf in zee te gaan die niet alleen een hoogstaande cleanroom afleveren, maar waar het ook fijn mee samenwerken is. Zo moet service dus hoog in het vaandel hebben staan. Is dat niet het geval? Dan raden wij u af om zaken te doen met dit bedrijf. Als u iets laat ontwikkelen waar veel vanaf hangt dan wilt u dit overlaten aan een bedrijf dat niet alleen de ervaring heeft, maar ook de service die daarbij hoort. U wilt serieus genomen worden en een eindproduct krijgen waar u tevreden over kunt zijn. Bij Cleantech is dat zeker het geval. Voor meer informatie hierover kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Cleantech. Zij kunnen alle vragen die u heeft voor u beantwoorden en u zo meer duidelijkheid geven over wat zij voor u kunnen betekenen. Ook op de website kunt u hier al meer informatie over vinden.