Voor onderhoud aan wtw unit weet u ons te vinden

Onderhoud wtw unit - AQ Group

Het onderhoud aan wtw unit is een vervelende klus, zeker als u denkt dat u dit werk zelf moet doen. Maar wij van de aqgroup.nl hebben er ons werk van gemaakt en het onderhoud aan wtw unit is voor ons dan ook een koud kunstje. Zoekt u nog een bedrijf voor het onderhoud aan wtw unit? Dan bent u absoluut bij ons aan het juiste adres. Niet alleen kunnen we dit werk van u overnemen, we kunnen tevens uw koeltorens reinigen en reconditioneren en we kunnen klimaatinstallaties voor u nalopen. Dit zijn gekoppelde apparaten. Gekoppeld aan uw stroomvoorziening, aan de buitenlucht en aan uw waterleidingen. Dus dat betekent dat u niet zo maar een onderdeel los kunt koppelen. Dat kan leiden tot extreem gevaarlijke situaties. Van spanningsgevaar tot overstromingen, het zijn allemaal hachelijke situaties die u absoluut moet voorkomen. Laat daarom niet uw personeel het onderhoud aan wtw unit verrichten maar besteedt dit werk uit aan de professional. Wtw staat natuurlijk voor warmteterugwinning en is het apparaat waarmee u de warmte terug kunt winnen uit het gebruik van uw ventilatiesysteem zoals een airconditioning. Vervuilde lucht wordt gelijktijdig afgevoerd met de opname van schone lucht. Dat betekent wel dat de unit zelf vervuild raakt na geruime tijd. Zorg daarom voor schone filters en laat het onderhoud aan wtw unit maar aan de AQ Group over.

Het onderhoud wtw unit besteedt u uit aan de professional

Er zijn diverse redenen te bedenken om het onderhoud aan wtw unit regelmatig uit te voeren. We hebben de belangrijkste redenen hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Ten eerste is dit van belang omdat vervuilde filters en een vervuild systeem zorgen voor vervuilde lucht die terug wordt geblazen in uw kantoor.
  • Ten tweede kan er legionellabesmetting plaatsvinden. Dat is zeker het geval van een ventilatiesysteem dat lang uitstaat. Want in lucht zit water en dat kan condenseren. In een dergelijk stilstaand waterplasje kan de Legionellabacterie zich eenvoudig voortplanten.
  • En ten derde zal een vervuild systeem sneller kapot gaan dus u bent absoluut een dief van de portemonnee als u dit vergeet.

Het belang van onderhoud aan wtw unit moge nu wel duidelijk zijn. Wij kunnen op reguliere basis bij u langskomen maar we kunnen het u ook eenmalig voordoen zodat u dit werk in de toekomst zelf wellicht kunt doen. Toch raden we dit te allen tijde af zoals we in de vorige alinea beschreven. Een gezond en gereinigde waterterugwinning biedt juist vele voordelen voor de gezondheid op. Want het reinigt bacteriën, chemische stoffen en fijnstofdeeltjes uit de lucht. Daarnaast zorgt een koele luchtstroom voor een lagere kans op hoofdpijn, astma en andere ademhalingsproblemen.

Benieuwd naar de prijzen? Neem dan even contact met ons op

Is het onderhoud aan wtw unit absoluut noodzakelijk? Neemt u in dat geval snel contact op met één van onze medewerkers. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar en u kunt ons dan vanzelfsprekend even bellen en mailen. Ook voor het plaatsen van deze units en vele andere apparaten bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ze online bestellen en betalen met behulp van een online betaalservice zoals PayPal, IDEAL of de creditcard. Mocht u benieuwd zijn naar de kosten van het onderhoud, dan is het belangrijk dat u eerst een offerteaanvraag indient. Op basis van uw wensen, het type model en de werkzaamheden die u van ons verlangt, kunnen we een complete offerte aanvragen. Nadien staat het u natuurlijk compleet vrij om er al dan niet akkoord mee te gaan. Lees meer…