Waar kun je een pianist huren?

Je bent een bruiloft aan het plannen en bent op zoek naar een originele manier om je gasten te vermaken. Natuurlijk moet het in de vorm van muziek zijn, maar je hebt liever geen standaard deejay voor jouw eigen bruiloft. Deze staan namelijk garant voor (doorgaans) dezelfde liedjes en eigenlijk wilde lievers iets originelers. Heb je er weleens aan gedacht om een pianist te huren, bijvoorbeeld Thomas Alexander? Dit is een pianist die je kunt inhuren voor allerlei doeleinden, waaronder bruiloften. Het is een hele romantische, en veel originelere manier om je gasten te voorzien van muziek op jouw bruiloft, en levert gegarandeerd jaloezie op bij je gasten. En als je bij painomuziek enkel denkt aan klassieke muziek dan heb je het zeker mis! Thomas Alexander kan namelijk elk repertoire spelen dat je maar wil, en is in veel verschillende stijlen in te zetten. Laat hem bijvoorbeeld jazz spelen, klassieke muziek, of juist meer gezellige meezingers, misschien wat later op de avond. Thomas Alexander is zo’n uitzonderlijk talent op het gebied van pianospel dat hij alles wat je maar wilt kan spelen voor jouw gasten. Ook door een pianist te huren kun je je gasten dus vermaken op de manier die bij jou past. 

Pianist huren voor thema muziek

Thomas Alexander heeft zich sinds kort gespecialiseerd in thema feestjes met te gekke kostuums. Zo heeft hij bijvoorbeeld prachtige kostuums in huis die je honderden jaren terug in de tijd nemen, waarmee hij samen met een zangeres de mooiste liedjes voor je uitvoert. Dit voegt echt iets toe aan elk feestje en maakt van de meest simpele bruiloft een hele bijzondere ervaring. Betreft het repertoire, als je Thomas Alexander als pianist wilt huren kun je kiezen uit de volgende stijlen muziek:

  • Pop & rock
  • Filmmuziek of musicals
  • Nederlandstalig
  • Jaren 60′ of 70′
  • Jazz en bues
  • Klassieke muziek

Sommige mensen zijn enorm fan van alles wat met musicals te maken heeft en ze willen dan ook een pianist huren om op hun bruiloft al deze bekende musical-klassiekers te spelen. Bij Thomas Alexander ben je dan aan het juiste adres. Hij kent al deze musicalliedjes van buiten en bezorgt jullie als bruidspaar de avond van je dromen door ze allemaal te spelen in de vorm van een piano solo. En heb je special requests? Laat hem ze dan gerust weten, dan zorgt hij dan hij van tevoren al jullie lievelingsliedjes heeft ingestudeerd zodat hij ze kan spelen op de mooiste dag van jullie leven.

Huiskamerconcert piano boeken

Thomas Alexander kun je ook als pianist huren voor een bijzonder huiskamerconcert. Dit is iets dat niet voor iedereen is weggelegd, maar als je het budget hebt om voor een kleine groep iets heel bijzonders te regelen, denk dan zeker eens aan deze optie. Een huiskamerconcert van Thomas Alexander is iets dat je je hele leven bijblijft, zeker als het in je eigen huis is. Nodig je familie en alleen je allerbeste vrienden uit, maak zelf hapjes of laat deze bezorgen, en geniet vervolgens van urenlang uniek pianospel van deze super getalenteerde pianist. Een pianist huren voor zo’n bijzondere avond aan huis is een investering die het absoluut waard is, en een herinnering om nooit meer te vergeten!

 thomasalexanderpiano.com/