Zoekt u een professional om uw bouwlogistiek te regelen?

Veel bouwprojecten vragen om goede bouwlogistiek. Wij hebben dat als geen ander vernomen toen wij besloten om in het centrum van Haarlem een nieuw kantoorpand te laten bouwen. Wij hadden als bedrijf voldoende aandacht besteed aan het vinden van een goede architect die ons aan ons nieuwe pand kon helpen, maar wij hebben pas heel laat gerealiseerd dat wij iemand hadden moeten inschakelen om de bouwlogistiek te regelen. Het is namelijk zo dat wanneer je op een drukke plek zoals een stadscentrum bouwt, je aan heel veel zaken moet denken. Wij hadden vooral gedacht aan hoe wij ons kantoorpand moesten bouwen en niet aan alles wat daar omheen allemaal nog kwam kijken. Wij schoten dus behoorlijk in de stress toen wij ontdekten dat wij nauwelijks aandacht hadden besteed aan onze bouwlogistiek. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om iemand te vinden die voor ons de bouwlogistiek alsnog kon regelen. Wij hadden het idee dat dit een moeilijke opgave kon worden omdat wij zelf ook wel snapten dat het lastig zou worden om iemand te vinden die op korte termijn kon regelen dat onze bouwlogistiek goed geregeld zou worden. Wij hebben echter niet meteen de handdoek in de ringen gegooid en wij zijn gaan kijken naar een bedrijf dat ons van dienst kon zijn. Wij hebben op het internet gekeken naar mogelijkheden om iemand te vinden voor onze bouwlogistiek en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van bouwaanvoerders.nl konden gaan. Deze site kwam namelijk heel goed uit de verf bij mensen die op zoek waren naar specialisten die hen konden helpen met hun bouwlogistiek. Wij hebben deze site daarom ook met veel plezier doorgenomen en wij hebben toen meteen heel veel hoop voor ons project gekregen. De mensen van bouwaanvoerders.nl hebben namelijk een hoop ervaring in de bouwlogistiek en dat was alles waar wij naar op zoek waren. Wij hebben daarom ook niet lang gewacht met het leggen van contact met deze mensen want wij wilden graag op korte termijn weten wat zij allemaal voor ons konden doen.

bouwaanvoerders.nl verzorgde onze bouwlogistiek

Wij hebben contact gelegd met de mensen van Bouwlogistiek.nl en wij kregen te horen dat zij ons goed konden helpen met onze bouwlogistiek. Zij hadden veel ervaring met het organiseren van de bouwlogistiek en zij zijn daarom ook meteen voor ons aan de slag gegaan. Dat was voor ons heel fijn om te merken omdat wij vreesden dat wij anders nooit op tijd ons kantoorpand hadden kunnen bouwen. Wij waren daarom ook blij dat wij door deze mensen geholpen konden worden en wij waren onder de indruk van de lage tarieven die men rekende voor hun diensten.

Wij zijn heel goed geholpen

Wij hebben ons kantoorpand inmiddels in gebruik genomen en dat had nooit gekund wanneer wij de mensen van Bouwaanvoerders niet hadden ingeschakeld. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door dit bedrijf geholpen
  • Dit bedrijf heeft ons aan een heel goede planning geholpen
  • Dankzij dit bedrijf hebben wij geen vertraging opgelopen

Wij zijn zeer dankbaar voor de diensten die dit bedrijf ons geleverd heeft.

https://bouwaanvoerders.nl/wat-is-bouwlogistiek/