We maken transportbanden van PTFE

Wist u dat Hardick een van de marktleiders is in de wereld op het gebied van transportbanden? Onze speciale PTFE-transportbanden zijn erg gewild in vele uiteenlopende industrieën. U kunt daarbij denken aan de levensmiddelenindustrie, de farmaceutische industrie of de auto-industrie. Voor een geheel overzicht van de sectoren waar we transportbanden voor bouwen raden we het u aan om even op onze website te kijken: hardick.nl. Sinds de jaren ’20 van de vorige eeuw maken we onder andere transportbanden op maat en sinds de jaren ’60 vervaardigen we deze banden van PTFE, een polymeer met zeer interessante eigenschappen. Zo biedt het weerstand tegen zeer hoge temperaturen, is het ongevoelig voor schimmel- en bacteriegroei en zijn er geen lossingsmiddelen nodig bij coatingsystemen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Vraag dan direct een gratis sample, ook wel monster genaamd, aan. U hoeft hiervoor enkel het contactformulier in te vullen en aan te geven in welk product u geïnteresseerd bent. We sturen u dan een stuk van het materiaal naar u op. Bevalt het u? Neem dan wederom contact met ons op om te overleggen over de bouw van transportbanden voor uw fabriek. Of het nu gaat om een klein of groot project, wij zijn van geen kleintje vervaard en kunnen u in heel Europa voorzien van de juiste lopende band voor het beste resultaat.

Onze transportbanden zijn van degelijke kwaliteit

We zijn er zeer trots op dat we na meer dan honderd jaar de marktleider zijn in Nederland op het gebied van de bouw van transportbanden. Daar hebben we dan ook erg veel onderzoek naar gedaan. Door dit product continu te blijven innoveren blijven we voldoen aan de hoogste eisen. We willen natuurlijk in bezit blijven van het ISO-9001 certificaat. En u wilt een goed product dat uw productie kan verhogen. Misschien moet het erg warme producten of natte producten vervoeren. Misschien gaat het om erg zware objecten die over de band rollen. Onze transportbanden kunnen zodanig worden aangepast dat ze precies zijn afgestemd op het doeleinde. Daarom worden ze toegepast in voor onder andere:

  • Koeltunnels,
  • Hoogovens,
  • Lamineermachines,
  • En lijmprocessen.

Dankzij de grote kennis van onze ingenieurs en monteurs kunnen we elke uitdaging snel overwinnen. Dat betekent dat u een snelle service en vlotte levering met de daarbij behorende installatie mag verwachten. Ook nadien kunt u ons inhuren om de transportbanden zo nu en dan te keuren. Treedt er een acuut probleem op? Dan vindt u het vast en zeker prettig om te horen dat u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week mag bellen. Onze spoedservice staat absoluut voor u klaar!

Hebt u hier verder nog vragen over? Bel dan met de klantenservice

Het kan zeker geen kwaad om nog even goed na te denken, ook al hebt u de offerte al een tijdje in huis. U mag ook bij ons aanschuiven op het kantoor in Hengelo. Maakt u van te voren even een afspraak met onze klantenservice? Ze zijn uiteraard via de mail, de post en telefonist bereikbaar. Of u nu in de tapijtindustrie, de kunststofindustrie of de luchtvaartindustrie werkt, we staan te allen tijde voor u klaar. Onze busjes zijn uitgerust met de juiste gereedschappen om kleine maar ook grote reparaties snel uit te voeren zodat uw productiviteit niet afneemt. En dat is voor elk bedrijf een groot goed want u mag geen seconde verliezen in deze vlotte tijden. En dat is maar goed ook want tijd is geld. Dus schroom niet langer en laat ons team de transportbanden voor uw fabriek realiseren.