Hoogwerker huren

Een hoogwerker huren is niet iets wat je dagelijks doet. Daarom is het met name van belang dat je een goede partij weet te vinden die voldoet aan al je wensen. Hendrikse Verhuur is al voor een ruime tijd actief in dit specifieke segment. Je weet wat je aan ze hebt en komen hun beloften na. Al ruim 15 jaar geven ze allerlei bedrijven advies met betrekking tot de verhuur van hoogwerkers, heftrucks en verreikers. Voor allerlei werkzaamheden kan deze service uitermate geschikt zijn. Wil je bijvoorbeeld zware pakketten vertillen, maar niet een heftruck aanschaffen? Hendrikse Verhuur biedt diverse soorten heftrucks zoals:

  • Een elektrische vorkheftrucks
  • Diesel Vorkheftrucks
  • LPG Vorkheftrucks

Ook beschikt Hendrikse Verhuur voor verschillende oplossingen voor hoogwerkers. Zo kun je een hoogwerker huren, in verschillende maten. Hendrikse Verhuur biedt Diesel Knikarmhoogwerkers, Elektrische Knikarmhoogwerkers en Schaarhoogwerkers voor ruwterrein. Dit is slechts een greep uit alle mogelijkheden. Voor het volledige assortiment, kun je het beste een kijkje nemen op de website van Hendrikse Verhuur. De prijzen variëren van 110 euro per dag tot 205 euro per dag. Het voordeel van een hoogwerker huren bij Hendrikse Verhuur is dat ze zelf beschikken over een wagenterrein. Hierdoor kunnen ze een uitermate goede prijs/kwaliteitsverhouding leveren. De prijzen zijn zeer scherp. Ze weten als geen ander dat het huren van een van deze voertuigen enorm kostbaar kan zijn. Maar dat is hoe Hendrikse Verhuur zich wil onderscheiden. Ze denken mee met de klant tot in detail. Ze hebben zichzelf ook als doel gesteld om een snelle service te leveren. Indien je vandaag doorgeeft wat je wensen zijn, kan het zo maar zijn dat morgen de hoogwerker of heftruck geleverd wordt. Doordat ze al 15 jaar actief zijn, weten ze exact wat de opdrachtgever nodig heeft en denken ze met je mee. Wil je bijvoorbeeld naast werkzaamheden op hoogtes uitvoeren ook zware pakketten liften? Dan kun je dit duidelijk aangeven bij Hendrikse Verhuur. Zij zullen met je meedenken en garanderen de beste oplossing.

Hoogwerker huren bij Hendrikse Verhuur

Hendrikse Verhuur heeft een van de speerpunten dat ze werkzaamheden graag eenvoudiger en veiliger willen maken. Ze beschikken uitsluitend over zeer betrouwbare en multi-inzetbare hoogwerkers. Een hoogwerker huren was nog nooit zo simpel. De werknemers van Hendrikse Verhuur denken graag met je mee en zullen niet minder leveren dan de beste oplossing. Daar kun je vanuit gaan. De snelle service is een ander speerpunt. Je kunt ervan uit gaan dat er geen lange wachttijden plaatsvinden want ze helpen opdrachtgevers altijd direct. Ze leveren diensten in diverse steden in Nederland zoals Veenendaal, Ede, Harderwijk, Zutphen en Wageningen.

Contact

Indien je een hoogwerker wilt huren die voldoet aan alle veiligheidseisen, dan ben je bij Hendrikse Verhuur aan het juiste adres. Jaarlijks ondergaan alle hoogwerkers en andere voertuigen van Hendrikse Verhuur een uitgebreide inspectie. Zo weet je zeker dat je alleen de beste hoogwerkers via Hendrikse Verhuur in huis haalt. Je kunt altijd even contact opnemen met een van de werknemers zodat je meer inzicht krijgt in de volledige service.  Dan denken ze met je mee met betrekking tot een hoogwerker huren. Ze hebben een breed assortiment met hoogwerkers van 6 tot en met 43 meter en een reikwijdte van 6 tot 24 meter. Zo is er voor iedere reikwijdte, hoogte en bodem een geschikte hoogwerker te vinden. Het is alleen van belang dat de wensen even goed overlegd worden. Alle voertuigen verkeren in goede staat, dus daar kun je op vertrouwen. Indien je op zoek bent naar accessoires behoort dat ook tot de mogelijkheden. Hendrikse Verhuur denkt met je mee van begin tot eind. Daar kun je op rekenen. Neem een kijkje op de website www.hendrikseverhuur.nl voor een hoogwerker huren.