Werkkleding in Brabant kopen voor personeel

Jaren geleden ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Ik wist al heel lang dat ik uiteindelijk voor mezelf zou beginnen. Direct na mijn studie ben ik een import en export bedrijf begonnen. Ik had tijdens mijn stage en eindscriptie al ervaring opgedaan met import en export en zag hier kansen om zelf wat te beginnen. De eerste twee jaar werkte ik helemaal alleen en vanuit huis. Mijn ouders hebben een opslag en daar stonden de producten de eerste paar jaren. Het bedrijf was al het eerste jaar winstgevend en het opslag was al snel te klein. Aan het einde van het tweede jaar had ik te veel werk en leek het mij tijd om personeel aan te nemen en een ander magazijn te zoeken. Omdat ik de eerste tijd alleen werkte, hoefde ik over weinig extra zaken na te denken. Zonder personeel heb je bijvoorbeeld ook geen werkkleding in Brabant of een kantine nodig. Het aannemen van personeel was een grote verandering, ik begon met twee werknemers. Ik kon mij opeens niet meer alleen richten op de groei van het bedrijf, maar moest ook het personeel managen. Dit vond ik erg lastig, maar investeren in je personeel loont. Als mensen met plezier naar hun werk gaan, dan betalen ze dat terug met hard werken. Met enkel een paar mensen in het bedrijf kan je vaak nog problemen met gemakkelijke en snelle oplossingen verhelpen. Nu zijn we met acht mensen in het bedrijf en kan ik bijvoorbeeld niet meer aan mensen vragen of ze lunch van huis meenemen. Daarom had ik begin dit jaar gevraagd aan het personeel wat hun wensen zijn en welke dingen ze verbeterd willen zien. Een van de belangrijkste punten die naar voren kwam was werkkleding. Ik inventariseerde bij het personeel wat hun wensen waren en ging daarmee aan de slag. Vooral het personeel in het magazijn had hier behoefte aan, omdat ze merkten dat hun eigen kleding snel stuk ging. Vandaar dat ik opzoek ging naar werkkleding in Brabant, dat sterk is en langdurig meegaat.

Werkkleding in Brabant hebben wij gekocht bij JABO bedrijfskleding

Ik vond het lastig om werkkleding in Brabant te zoeken. Zelf had ik het nooit nodig en dan weet je niet precies waar je op moet letten. Gelukkig hielp een van de werknemers mij en hij wist beter wat we nodig hadden. Via internet kwamen we uit bij een aantal bedrijven. We namen contact met ze op om te zien wat de mogelijkheden waren. Voor een aantal bedrijven waren we met te weinig personeel en bij een ander was ik niet tevreden over de communicatie. Voor werkkleding in Brabant had ik wel meteen een goed gevoel bij JABO bedrijfskleding. Hier konden we ook in kleine aantallen bestellen en naast bedrijfskleding hebben ze ook verschillende accessoires, hierdoor hoeven we niet bij andere bedrijven te kopen. Het was fijn dat de werknemers van JABO direct begrepen wat wij nodig hadden en met bruikbare voorstellen kwam. Uiteindelijk hebben we de werkkleding in Brabant gekocht bij dit bedrijf.

Voor werkkleding in Brabant kan ik JABO aanraden, want:

  • Ze hebben een ruim aanbod en alle soorten maten
  • De werkkleding is van goede kwaliteit en gaat lang mee
  • Het personeel van JABO dacht met ons mee en kwam met voorstellen
  • Naast de werkkleding in Brabant hebben ze ook schoenen en andere benodigdheden

De kans is groot dat we in de toekomst weer uitkomen bij JABO. Mijn bedrijf is nog steeds aan het groeien en ik verwacht aan het einde van het jaar twee nieuwe mensen aan te nemen. Wanneer wij weer kleding nodig hebben, of accessoires dan nemen wij weer met ze contact op.