Wij kochten hier nieuwe vergaderstoelen voor ons bedrijf

Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren goed geboerd en dat heeft ons doen besluiten dat wij ons pand een keer grondig wilden gaan opknappen. Wij zaten namelijk in een mooi, maar sterk verouderd pand en daarom wilden wij graag wat meer moderniteit in huis halen. Vandaar dat wij een architect gevraagd hebben om de boel eens even flink onder handen te nemen. Dat heeft deze vrouw als geen ander weten te bewerkstelligen en wij kunnen u vertellen dat wij momenteel beschikken over een kantoor waar je ‘u’ tegen zegt. Aangezien deze vakvrouw alleen de vormgeving van het pand heeft verzorgd, moesten wij zelf op zoek gaan naar meubelen die wij in ons pand zouden kunnen zetten. Wij hebben daarom een winkel gezocht waar wij goede vergaderstoelen konden vinden. Het is namelijk zo dat wij veel buitenshuis werken, maar wanneer wij op kantoor zijn, zijn wij daar voornamelijk voor het vergaderen. Vandaar dat wij graag goede vergaderstoelen wilden hebben. Het was niet heel eenvoudig om deze te vinden. Ik moet mij eigenlijk nauwkeuriger uitdrukken, want het was vooral moeilijk om goede vergaderstoelen te vinden. Op iedere straathoek kun je wel vergaderstoelen vinden, maar het is juist belangrijk om vergaderstoelen te vinden die ook goed gevormd zijn. Vandaar dat wij maar eens even serieus op het internet zijn gaan zoeken en al heel snel kwamen wij terecht op de site van Shiraz.nl. Deze site bood ons heel veel interessante mogelijkheden en wij waren het er dan ook al heel snel over eens dat wij hier heel veel mooie vergaderstoelen zouden kunnen vinden. Omdat wij de vergaderstoelen graag in het echt wilden aanschouwen, hebben wij besloten om met ons team een keer naar de showroom van Shiraz te gaan. Wat wij hier zagen, overtrof onze stoutste verwachtingen. Wij hebben hier namelijk uiteindelijk onze complete inrichting voor ons kantoor aangekocht.

De vergaderstoelen van Shiraz zijn waanzinnig goed!

Toen wij eenmaal naar de showroom van Shiraz kwamen kijken, hadden wij meteen in de gaten dat wij waarschijnlijk niet alleen maar met vergaderstoelen de deur uit zouden lopen. Je kunt hier namelijk nog heel veel meer moois kopen en daar hebben wij dan ook meteen optimaal gebruik van gemaakt. Wij hadden al heel snel mooie vergaderstoelen gevonden en het fijne was dat wij deze stoelen allemaal mochten uitproberen. Toen wij eenmaal besloten hadden dat wij deze vergaderstoelen graag wilden hebben, hebben wij ook nog gekeken naar goede bureaus. Het is namelijk zo dat wij deze ook wilden vervangen en wij zagen dat men bij Shiraz.nl heel mooie exemplaren verkocht. Deze waren in hoogte verstelbaar en dat is heel handig voor een kantoor als de onze waar wij werken met flexibele werkplaatsen. Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar een nieuwe inrichting voor uw kantoor, dan raad ik u aan om snel een keer naar de site van Shiraz.nl te komen kijken. U zult merken dat u hier geen ‘nee’ kunt kopen. Wij hebben hier flink ingeslagen en inmiddels maken wij al geruime tijd gebruik van deze producten.

Wij hebben prachtig meubilair voor een goede prijs gekocht

Inmiddels maken wij al geruime tijd gebruik van ons nieuwe meubilair en wij merken dat de productiviteit van onze mensen er door omhoog is gegaan. Wij zitten heerlijk en zelfs het vergaderen is een verademing op onze nieuwe stoelen. Kortom:

  • wij hebben hier prachtige stoelen weten te kopen
  • wij hebben ons meubilair voor een goede prijs weten te kopen
  • wij zijn zeer te spreken over de goede service van Shiraz

Kijk even op Shiraz.nl.