Wij zijn een professionele fietsenmaker in Almere

Wie aan Nederland denkt, denkt aan fietsen en wie aan fietsen denkt, denkt aan ons bedrijf. Wij zijn namelijk een fietsenmaker in Almere en wij kunnen uw stalen ros, repareren, opknappen of zelfs geheel vervangen. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben, leek het ons een goed idee om even wat meer over ons werk als fietsenmaker in Almere op papier te zetten. Mocht u nog een fiets hebben staan die u nog wel wilt gebruiken, maar die u niet meer kunt gebruiken omdat het ketting gebroken is bijvoorbeeld, dan kunt u deze naar ons als fietsenmaker in Almere brengen. Wij zorgen er graag voor dat alles weer goed gaat lopen en dat u weer vele jaren plezier kunt hebben van uw fiets. Wij hebben als fietsenmaker in Almere alles in huis om u optimaal te helpen. Wij beschikken over een heel mooie werkplaats waar wij uw fiets heel goed onder handen kunnen nemen. Wij zorgen er daarbij altijd voor dat wij als fietsenmaker in Almere altijd snel te werk gaan. Doorgaans is het zo dat u uw fiets de ene dag bij ons als fietsenmaker in Almere kan brengen. Wij gaan meteen voor u aan de slag om te kijken wat er aan uw fiets mankeert. Als u een elektrische fiets bij ons brengt, kunnen wij het probleem doorgaans heel snel vaststellen omdat wij werken met hoogwaardige uitleesapparatuur. Deze apparatuur sluiten wij meteen even voor u aan en dan is het mankement meestal binnen een paar minuten gevonden. Wij gaan dan aan de slag om dit probleem op te lossen en binnen de kortste keren kunt u weer lekker op pad op uw fiets. Kom daarom snel een keer naar onze werkplaats om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Als fietsenmaker in Almere verkopen wij ook fietsen

Wanneer blijkt dat het in uw geval goedkoper is om een andere fiets te kopen, is het ook goed om te weten dat u bij ons een nieuwe stalen ros kunt kopen. Wij hebben als fietsenmaker in Almere een uitgebreid aanbod aan fietsen staan en wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij iets moois voor u hebben staan. U kunt altijd even een proefritje komen maken op de fietsen. Zo weet u namelijk of de fiets even moet worden aangepast, of hij misschien te groot of te klein is voor u. Mocht u graag een keer een elektrische fiets willen proberen dan kunt u ook naar onze werkplaats komen. Wij zorgen er graag voor dat wij u een goede fiets aanmeten. Vindt u het zadel een beetje te hard? Geen probleem, wij zorgen er graag voor dat wij uw toekomstige fiets van een zachter zadel voorzien. Wij hebben als fietsenmaker in Almere namelijk ook heel veel onderdelen in onze winkel. Zo kunt u er dus altijd zeker van zijn dat u een fiets krijgt waar u nog heel veel plezier van zult hebben. Kom snel even een blik op onze site werpen om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Het adres van onze site is Fietscentrum.

U bent van harte welkom in onze winkel

Mocht u na het lezen van het voorgaande enthousiast geworden zijn over onze mogelijkheden, kom dan snel een keer naar onze winkel. Wij laten u graag zien wat wij u te bieden hebben. Kortom, kom dus naar onze winkel voor:

  • het laten uitvoeren van een reparatie
  • de aanschaf van een nieuwe fiets
  • het uitproberen van een elektrische fiets

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten.