Een fotoshoot in Rotterdam met de familie

Mijn vrouw werd afgelopen week vijfenveertig jaar en we wilden graag wat speciaals doen voor haar verjaardag. Elk jaar geven we haar een normaal cadeautje voor haar verjaardag, zoals een luchtje, sieraden, of een boek, maar dit jaar wilden we wat anders doen. Mijn vrouw zegt al jaren dat ze een mooie foto wil van het hele gezin, maar elke keer komt het er niet van. De oudste twee kinderen zijn aan het studeren en op kamers, waardoor het lastig is om het hele gezin bij elkaar te krijgen. Alleen met feestdagen en verjaardagen zijn we soms samen, maar dan hebben we geen tijd voor een fotoshoot in Rotterdam. De kinderen gaan niet meer mee op vakantie en zijn altijd druk bezig met studie, of hun bijbaantjes. We hebben ongeveer tien jaar geleden een fotoshoot in Rotterdam gedaan en daarvan zijn erg mooie foto’s gemaakt. Toen was het veel gemakkelijker om iedereen mee te nemen, omdat de kinderen nog klein waren en bij ons thuis woonden. Met de kinderen was ik aan het overleggen wat we wilden doen voor haar verjaardag en de oudste kwam met het idee van een fotoshoot in Rotterdam. We wilden het allemaal geheim houden, zodat het een verrassing bleef. We hadden afgesproken dat we twee weken van te voren met ze allen bij elkaar zouden komen voor de foto’s. Ik zou tegen mijn vrouw zeggen dat we naar haar lievelingsrestaurant zouden gaan, zodat ze zich netjes zou kleden en opmaken. Mijn vrouw vermoede niets toen we weggingen van huis. Het restaurant is dicht bij de fotograaf, waardoor ze pas op het laste moment dacht dat er iets anders was dan normaal.  

Bij Foto Hartman een fotoshoot in Rotterdam

Van te voren hadden we een fotograaf voor een fotoshoot in Rotterdam uitgezocht. Het vriendinnetje van onze oudste zoon had nog niet zo lang geleden een foto laten nemen met het gezin. Die foto zag er erg mooi uit en we wilden graag weten bij welke fotograaf ze die had laten nemen. Ze zei dat ze die foto bij Foto Hartman had laten maken en stuurde ons de website fotozaak-rotterdam.nl. We hadden met de fotograaf contact opgenomen, zodat we de datum konden reserveren. Hij wist ook dat mijn vrouw niets wist van de fotoshoot in Rotterdam. Pas toen mijn vrouw zag dat we stopten voor de deur van Foto Hartman, had ze door dat we niet naar haar favoriete restaurant gingen. De kinderen stonden te wachten in nette kleding en iedereen was klaar voor de fotoshoot in Rotterdam. Ze vond het erg leuk en was blij dat we eindelijk een mogelijkheid hadden gevonden voor het maken van een foto. De fotograaf van Foto Hartman was erg vriendelijk en zette ons in verschillende samenstellingen neer. De fotoshoot duurde ongeveer een half uurtje, daarna kon hij direct aan ons de foto’s laten zien.

Erg leuke foto’s

De foto’s waren erg leuk geworden, waardoor het moeilijk kiezen was. Uiteindelijk hebben we vier foto’s laten afdrukken. Iedereen vond de fotoshoot in Rotterdam erg leuk om te doen en we zeiden dat we de volgende keer niet zo lang moeten wachten. Mijn vrouw kreeg de foto’s voor haar verjaardag en eentje hangt in de woonkamer. Wij waren erg blij met Foto Hartman

  • We hebben erg genoten van onze fotoshoot in Rotterdam
  • De foto’s zijn erg mooi geworden en het was lastig kiezen
  • Hij kon de foto’s direct voor ons afdrukken
  • Fotozaak-rotterdam