Advocaat Amsterdam bijzonder geschikt voor verhuurders

Toen mijn broer en ik vijf jaar geleden de panden van onze vader overnamen om deze te verhuren, merkten we dat de verhuur een beetje achterop was komen te lopen. Zo waren er geen digitale bestanden, er waren geen vaste contracten met bedrijven, er waren geen vaste huurcontracten opgesteld en ook het onderhoud in de panden zelf was gedateerd geraakt. Gelukkig had onze vader ervoor gezorgd dat er een leuk spaarpotje in het bedrijf aanwezig was en dat er maandelijks genoeg inkomsten binnenkwamen om aan de slag te gaan met de problemen. Het eerste probleem dat we tegenkwamen, was dat veel van de huurders nooit een contract ondertekend hadden dat rechtsgeldig genoemd kon worden. We spraken een andere verhuurder van panden hierop aan en hij raadde ons aan om eens te praten met de advocaat in Amsterdam. Dat vonden we wat vreemd, we hadden immers nog geen geschillen en er was ook geen sprake van een dreigende rechtszaak. Toch bleek het kiezen voor de advocaat in Amsterdam een geweldige zet. Hij heeft ons geholpen met het opstellen van legale huurovereenkomsten en heeft ons zelfs kunnen helpen op het gebied van de andere onderdelen die belangrijk zijn bij het verhuren van panden. Witlox Snijders Advocaten (wsadvocaten.nl) is daarmee een echte aanrader voor alle mensen die huren of verhuren in Amsterdam.

Advocaat Amsterdam, loopt dat niet in de kosten?

Onze vader was het er uiteraard niet mee eens. Hij stelde dat de advocaat in Amsterdam te duur zou zijn en dat hij het altijd zonder advocaten gered had. We legden uit dat de situatie veranderd was en dat we harde afspraken wilden hebben op papier, maar de beste man had er geen oren naar en mopperde dat hij er nu helemaal klaar mee was. Dat was voor ons hét moment om de andere aanpassingen ook door te voeren. We digitaliseerden alle overeenkomsten, zorgden ervoor dat we leegstand preventief tegen konden gaan door nieuwe huurders aan te trekken op de datum dat een pand leeg kwam te staan en we zetten steeds verder in op het ontwikkelen van mogelijkheden voor bedrijven. Niet alleen door panden op te kopen, maar door samen met de advocaat in Amsterdam huurovereenkomsten op te stellen per uur of per dag. Daarmee hebben we veel freelancers en zzp’ers aan een kantoorruimte kunnen helpen en het levert ons een vaste stroom aan extra inkomsten op in gebieden waar de panden net even iets moeilijker te verhuren zijn. De advocaat in Amsterdam heeft ervoor gezorgd dat de omzet en winst hoger liggen – dus onze vader had geen gelijk toen hij zei dat het alleen maar geld zou kosten.

Een betere manier van ondernemen

We hebben de aanpassingen niet gedaan om onze vader ongelijk te bewijzen. We hebben het gedaan om ervoor te zorgen dat we op een betere manier kunnen ondernemen. Meer doen in minder tijd. Daardoor hebben we de mogelijkheid gehad om

  • verder te ontwikkelen
  • uit te breiden
  • en leegstand van panden te voorkomen
  • WSadvocaten

waardoor de kosten lager uitvallen en de inkomsten hoger liggen. Dankzij het digitale beleid en de advocaat in Amsterdam die altijd ter plekke aanwezig is, hebben we daarnaast de mogelijkheid om ons bedrijf te leiden, ongeacht de locatie waar we zijn. En ja, dat betekent inderdaad dat we een leuke vakantie gehad hebben waarbij we geen inkomsten misgelopen zijn – en het betekent ook dat we een stuk mobieler zijn dan onze vader ooit geweest is in de jaren dat hij het bedrijf onder zich had. Beter ondernemen met een duurzame blik is dus ook voor de ondernemers een aantrekkelijk uitgangspunt, zeker met een advocaat in Amsterdam.