Veilig werken met gebruik van Eazypat

In Nederland is het verplicht veilig te werken met apparaten die gebruik maken van laagspanning, of andere plaatsen waar men moet werken met laagspanning. Dit behelst tot 1000 volt wisselspanning en 1500 volt gelijkspanning. Dat betekent dat iedereen die werkt met dergelijke apparaten, ook die op netstroom zijn aangesloten, veilig moet kunnen werken. Dit is afgesproken in de NEN3140, een van de vele normen die in Nederland van kracht is. Om mensen veilig te laten werken in dit soort omstandigheden kan het nodig zijn de spanning op apparaten en haspels te testen. Hiervoor is speciale meetapparatuur beschikbaar, zoals bijvoorbeeld de Eazypat. De Eazypat is een meetapparaat dat eenvoudig weergeeft welke spanning er gemeten wordt en bovendien ook weergeeft of deze spanning toegestaan is volgens de NEN3140. Hiermee wordt het werken met laagspanningsapparaten een stuk eenvoudiger. U heeft slechts één meting nodig om vast te stellen of het werkgebied veilig is. Uiteraard moet u de juiste voorzorgsmaatregelen treffen als u gaat werken met elektronische apparatuur, maar elke vakman die ervaring heeft met elektronica zal weten wat hier te doen. Een ander voordeel van de Eazypat, naast de eenvoudig af te lezen display, is dat deze de waarden zo weergeeft dat ook medewerkers die anderstalig (anders dan Nederlands) zijn de Eazypat kunnen gebruiken. Dat is handig in de wereld van de installaties en bouw, waar vaak meerdere nationaliteiten naast elkaar werken. Ten slotte is de meter eenvoudig te bedienen en werkt deze op batterijen. Snoerloos werken is uiteraard extra veilig omdat het niet mogelijk is om over een snoer te struikelen. Maak ook gebruik van de beste tools in uw werkgebied en gebruik voortaan de beste spanningsmeter voor veilig werken met laagspanningsmaterieel. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Lees hieronder meer over de diensten en het aanbod van Meetwinkel.nl.

Eazypat online bestellen

De Eazypat bestellen is eenvoudig. U bezoekt de volgende website: meetwinkel.nl. Hier vindt u de Eazypat als te bestellen artikel. De webshop geeft u bovendien meer informatie over het apparaat. De meter is eenvoudig te bestellen via de webwinkel en u rekent altijd af binnen een beveiligde omgeving. U kunt een of meerdere producten bestellen, voor al uw medewerkers één. Als u een of meerdere apparaten bestelt hoeft u geen verzendkosten te betalen. U ontvangt uiteraard ook garantie op uw bestelde product. Voor vragen kunt u vanzelfsprekend altijd terecht bij de webwinkel. Bezoek onze website of stel uw vraag via de aangegeven contactmogelijkheden.

Nieuwe apparatuur leren kennen

Omdat de Eazypat een intuïtieve gebruikersomgeving heeft is het eenvoudig te leren hoe u het apparaat moet gebruiken. Vanzelfsprekend krijgt u een gebruiksaanwijzing bij het apparaat geleverd. Hierin leest u hoe u:

  • de spanningsmeter voor het eerst gebruikt
  • de batterijen moet vervangen
  • het apparaat het langst mee laat gaan

Deugdelijk gebruik van elektrische apparaten zorgt er altijd voor dat deze langer meegaan. Uiteraard is de Eazypat geschikt voor omgevingen waarin wordt gebouwd. Het apparaat kan dus tegen een stootje. Bij vragen over het product kunt u altijd contact opnemen. Via de webhop vindt u meer informatie over bestelmogelijkheden. Kijk op meetwinkel.nl. Daarnaast vindt u ook andere handige apparatuur die u en uw medewerkers kunnen helpen veilig en efficiënt te werken. Meetwinkel help u graag verder uw onderneming te professionaliseren en uw medewerkers te voorzien van de beste apparaten om meetopdrachten uit te voeren. Zo vindt u ook drukmeters en gasmeters in de webwinkel. Voor elke installateur hebben wij wat nodig is om veilig te werken.