Bij elk bedrijf zijn keuringsstickers onmisbaar

Bent u verantwoordelijk voor het keurmerk binnen het bedrijf waar u werkt? Hebt u bijvoorbeeld keurtrainingen gevolgd over de NEN 3140 norm of hebt u het bedrijfshulpverleningscertificaat onlangs behaald? Dan moet u er ook voor zorgen dat de brandblussers en haspels jaarlijks worden gekeurd. Om u eraan te herinneren dat het weer de hoogste tijd is voor een keuring kunt u keuringsstickers aanbrengen op elk blusapparaat. U kunt op deze keuringsstickers de datum van zowel de laatste keuring als de eerstvolgende keuring vermelden. Mocht het weer tijd zijn voor een keuring, dan kunt u direct actie ondernemen. Het zal u maar gebeuren dat er brand uitbreekt in uw winkel of magazijn en al uw blusblussers weigeren. Daar moet u toch zeker niet aan denken! In Nederland zijn keuringsstickers daarom verplicht gesteld op onder andere brandblussers maar ook de centrale verwarming bij u thuis. In de NEN 3140 staat precies welk elektronisch apparaat wanneer gekeurd moet worden. Meestal is dit slechts eens in de 2 à 3 jaar. Bent u op zoek naar een bundel keuringsstickers en wilt u daarnaast een aantal meters kopen? Dan bent u op meetwinkel.nl aan het juiste adres. Want we hebben alles voor de moderne keurmeester en tevens voor elk verantwoord bedrijf. Mocht u overigens keurmeester willen worden dan kunt u zich tevens via onze website aanmelden voor dergelijke trainingen.

Op elke cv en blusapparatuur moeten keuringsstickers aanwezig zijn

Het is u nu hopelijk wel duidelijk geworden dat keuringsstickers noodzakelijk zijn om te bevestigen op de meest uiteenlopende machines. Van graafmachines tot aan een drilboor en van de centrale verwarming bij u op kantoor tot aan de boiler in uw kantine, voorzie ze van keuringsstickers met de uiterste keuringsdatum. U doet er goed aan om ruim van te voren deze objecten te laten keuren. Want als u dat niet doet, en u krijgt controle, dan staan er flinke boetes op u te wachten. Boetes die kunnen oplopen tot duizenden euro’s. En dat is niet voor niets omdat het in het verleden helaas te vaak mis is gegaan. Het is juist een zegen dat er in Nederland een strenge regelgeving is omdat het de hoeveelheid bedrijfsongevallen behoorlijk heeft doen afnemen. U hebt bij ons de keuze uit de volgende keuringsstickers:

Kijkt u ook even bij onze andere producten? Want een safetypat, een druk-, multi-, anemo- of thermometer kunt u misschien ook wel erg goed gebruiken.

Bestel deze stickers vandaag nog via onze handige webwinkel

Nadat u een keuze hebt gemaakt en u zich goed hebt ingelezen in het product kunt u de keuringsstickers en overige artikelen direct in uw digitale winkelmandje stoppen. Hebt u toch nog enkele vragen? Stuur ons dan een e-mail of bel met ons kantoor in Hengelo of Lexmond. Wilt u liever gelijk bestellen omdat u de keuringsstickers eigenlijk morgen al nodig hebt, dan vult u direct uw bedrijfsgegevens en contactgegevens in. U hoeft niet direct te betalen zoals dat bij andere webwinkels wel vaak het geval is, want u betaalt bij ons op factuur, dus pas achteraf. Misschien wilt u ons volgen? Dan kunt u ons toevoegen aan uw Linked in account. Wilt u bij ons werken? Houdt dan de vacatures scherp in de gaten en vergeet niet om onze website even te bookmarken.