Een bus huren is wel zo comfortabel

Gaat u graag met een groep mensen op reis? Organiseert u bijvoorbeeld reizen voor bejaardentehuizen? Of voor de studentenvereniging? Gaat u binnenkort met het hele sportteam op wintersport? Of is er een andere reden om een bus te huren? Of het nu gaat om meerdaagse reizen naar het buitenland of een dagtrip naar Amsterdam, wij van bakreizen.nl hebben voor elke trip een mooie bus klaarstaan. Een bus huren is een eenvoudige zaak als u met ons in zee gaat. Wij zijn gevestigd in Alkmaar. Iedereen in de Randstad kan ons daarom snel bereiken. Wij verzorgen bijvoorbeeld de schoolreisjes voor basisscholen en middelbare scholen in Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. Woont u in een verder gelegen provincie, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Als u bijvoorbeeld met een groep vrienden een bus wilt huren om daarmee naar Barcelona te gaan, dan komen we graag naar u toe. Verzamel op de afgesproken plek zodat we u snel kunnen oppikken en de reis kan beginnen. Wij hebben ervaren chauffeurs in dienst die ten eerste de weg kennen, ten tweede om de twee uur een pauze inlassen en ten derde zich altijd aan de verkeersregels houden. Ook tijdens uw vakantie kunt u de bus gebruiken. Bijvoorbeeld als u een citytrip naar Parijs maakt en vervoer binnen de stad nodig hebt. Als u bijvoorbeeld naar Versailles wilt dan kunt u even de bus pakken in plaats van de metro en trein, dat is wel zo handig!

Wilt u een bus huren?

Ziet u een bus huren wel zitten? Dan kunt u via het online contactformulier aangeven wat u van plan bent. Geef aan:

  • om hoeveel mensen het gaat
  • of er speciaal vervoer nodig is zoals rolstoelvervoer
  • wat de bestemming is
  • en de data van de reizen

We sturen u dezelfde middag nog een offerte toe. Die offerte is overigens adviserend. Als u er akkoord mee gaat dan is het bus huren in principe al afgerond en kan de voorpret beginnen. U kunt uiteraard ook direct uw verzoek indienen door te bellen met onze klantenservice. Op onze website vindt u alle gegevens van Bak reizen dus schroom niet langer maar neem gerust eens contact met ons op. Een groepsdagtocht is leuk voor jong en oud. Wilt u graag een familie-uitje maken naar de pier van Scheveningen? Of wilt u een groep mensen die inburgeren mooie plekken van het land laten zien? Reis dan per bus want dat zorgt voor veel saamhorigheid. U kunt in de bus spellen spelen, vertellen over het land of de laatste roddels uitwisselen.

Hebt u verder nog vragen over ons bedrijf? We horen het graag

Een bus huren is voor diverse gelegenheden een uitstekend idee. U kunt de kosten van het bus huren delen en dat maakt het financieel gezien een zeer rendabel. Zelfs stedentrips of reizen naar de zonnige stranden aan de Middellandse zee zijn veel goedkoper als de reiskosten kunnen worden gesplitst. Daarom reizen wij vaak met studenten maar ook met ouderen naar bekende badplaatsen in Spanje en Italiƫ. Sinds onze eerste bus uit 1933 staan wij voor u klaar in Alkmaar en omstreken. Het is een echt familiebedrijf met veel passie en ervaring. Wilt u daarom een goed verzorgde busreis maken? Kies dan voor Bak, daar gaat u beslist geen spijt van krijgen. Bij Bak reizen hebt u een zeer uniek aanbod, voor zowel binnenland als buitenland. U krijgt te maken met deur-tot-deurservice. Dat betekent dat we u thuis kunnen ophalen en u voor het hotel afzetten. En natuurlijk is al ons vervoer gecertificeerd.