Een nieuw soort systeem plafond

npsplafonds - Systeem plafondU weet vast wel hoe een systeem plafond er uit ziet, want in zeer veel gebouwen in Nederland is dit in gebruik. Het heeft dan ook veel voordelen want het is uitermate gemakkelijk om op deze manier een ruimte optisch kleiner en dus wat gezelliger te laten lijken en bovendien is het ook gemakkelijk om kabels en andere zaken weg te werken. Er kleven echter zeker ook nadelen aan een systeem plafond. Het is bijvoorbeeld lang niet altijd vochtvrij te houden en daardoor kan het gaan schimmelen. U bent vast wel eens ergens geweest waar de plafondplaten rare vlekken en plekken vertonen en daardoor ziet het er direct niet meer netjes uit. Dit is zeker anders met de revolutionaire plafondsystemen van NPS. Wij kunnen bij u een naadloos plafondsysteem installeren waardoor u geen kieren en naden meer heeft. Bovendien zorgen wij er door de speciale coating voor dat alles vochtvrij kan blijven en daardoor is het onderhoudsarm en gaat het bovendien een stuk langer mee dan een normaal systeem plafond. Ze hebben verder ongeveer dezelfde eigenschappen als een regulier systeem plafond, maar voegen daar dus nog vele voordelen aan toe. Niet alleen de mooie en strakke uitstraling is sterk de moeite waard, maar ook is het dus qua onderhoud een stuk gemakkelijker. Daarnaast kunnen wij alles zeer snel voor u plaatsen en bent u veel minder tijd kwijt dan bij een systeem plafond. In plaats van een normaal systeem plafond welke bestaat uit een metalen frame waarin platen kunnen worden gehangen, zorgen wij voor een naadloos product waardoor het er een stuk fraaier uit komt te zien. Verder is het handig dat alle voordelen van een systeem plafond behouden blijven dus daar hoeft u zich verder geen zorgen om te maken. Wij zijn bovendien in heel het land beschikbaar en opereren ook in België, dus waar u ook woont en wat voor wensen u ook heeft, wij kunnen u vast en zeker goed helpen. Een systeem plafond vervangen door ons systeem is zeker aan te raden, dus neem hiervoor vandaag nog contact met ons op of maak direct een afspraak. Onze naadloze oplossingen zullen zeker prachtig staan in uw huis of bedrijf dus twijfel niet.

Binnen een dag een nieuw systeem plafond

Een ander groot voordeel van onze producten en onze uitstekende service is dat wij dit vaak al in één dag kunnen plaatsen. Daarnaast is het voordeel van ons systeem plafond dat u hier niet eens de ruimtes voor leeg hoeft te maken. U kunt dus gewoon alles laten staan omdat wij weinig tot geen stof en rommel veroorzaken. Dit kan u veel tijd besparen en is dus een zeer goede optie. Ook is het zo dat ons systeem plafond over de huidige situatie kan worden geplaatst. Er hoeft dus niks uit te worden gesloopt als u dit niet wilt. Ons systeem plafond is maar 12 mm dik dus u zult hier weinig tot niks van merken wat betreft de hoogte. Verder is het goed om te weten dat de akoestische capaciteiten van onze producten uitstekend zijn. U zult merken dat het zorgt voor uitstekende demping en bovendien goede verstaanbaarheid van een ieder die in de ruimte praat. Dit is zeer handig voor panden die zeer hoog zijn omdat hier de akoestiek nog al eens roet in het eten kan gooien wat betreft de verstaanbaarheid. Ook kan onze oplossing zorgen voor een optische verlaging waardoor het veel sfeervoller zal worden en mensen zich er fijner voelen. Ook is ons systeem plafond niet gevoelig voor vocht en andere weersinvloeden en daarom hoeft u nooit bang te zijn voor schimmels en vochtvlekken. Dit staat dus zeer veel beter dan sommige andere plafondsystemen. Ook hebben onze producten een brandvertragende werking. Kijk dus vandaag nog even op onze site wat wij u kunnen bieden en u zult zich verbazen over de mogelijkheden en de lage prijzen die wij hiervoor rekenen. Nooit meer barsten, scheuren, kieren en naden is zeker mogelijk als u ons in de hand neemt, wij zorgen voor een oplossing die jarenlang mee gaat en waar u dus lang plezier van zult hebben.

Wij bieden u zeer veel voordelen

Het is goed om te weten voor u als klant dat wij deze methode als een van de weinige bedrijven in de Benelux toepassen en voor u kunnen regelen. Daarom is het sterk aan te raden om bij ons langs te komen als u een nieuwe systeem plafond wilt. Wij kunnen u veel voordelen bieden en daarom zijn wij altijd een uitstekende keuze. Wij bieden u onder andere het volgende:

  • Offerte op maat
  • Persoonlijk advies en een contactpersoon
  • Hoge kwaliteit die lang meegaat
  • Betaalbare prijzen
  • Uitstekend personeel

Zoals u kunt lezen kunnen wij u zeer veel bieden als u een nieuw systeem plafond wilt aanschaffen. Of dit nou in uw huis is of bij uw bedrijf of een ander soort pand, wij helpen u graag. Voor spanplafonds en spanwanden bent u bij ons aan het juiste adres en wij helpen u hier dan ook graag bij. Het is misschien ook leuk om te weten dat wij veel mogelijkheden bieden wat betreft kleuren en dergelijke. Ook kunnen wij voor u een print op het systeem plafond aanbrengen indien u dit wilt. Voor alle mogelijkheden kunt u uiteraard terecht op onze site of direct contact met ons uitstekende personeel opnemen.