Een osteopathiepraktijk bij Nijmegen kan uitkomst bieden

Een osteopathiepraktijk bij Nijmegen in de buurt is voor mij van zeer grote waarde geweest, vandaar dat ik dit schrijf. Veel mensen hebben last van bepaalde lichamelijke klachten, die komen ergens vandaan. Maar er zijn best veel gevallen waarbij de huisarts of zelfs het ziekenhuis de oorzaak niet kan achterhalen. Het lichaam is natuurlijk een zeer ingewikkeld iets. Het is niet gemakkelijk om bijvoorbeeld de oorzaak van hoofdpijnaanvallen te vinden. Helaas heb ik dat zelf ervaren. Ik heb al een aantal jaren last van zeer heftige hoofdpijnaanvallen. En ik ben zo vaak naar mijn huisarts geweest, in de hoop dat die mij zou kunnen helpen. Ik heb allerlei onderzoeken gehad, maar de exacte oorzaak is gewoon niet te vinden. Dat vond ik zo erg, want de klachten verdwenen niet. Pijnstillers werkten niet goed, dus af en toe moest ik me zelfs ziekmelden op mijn werk omdat het werken echt niet lukte met die pijn. Gelukkig kwam een vriend op een gegeven moment met een goede tip, namelijk een osteopathiepraktijk. Nijmegen is de stad waar ik met veel plezier woon, maar hier had ik geen goede ervaringen met een bepaalde osteopathiepraktijk in Nijmegen. Daarom besloot ik voor een osteopathiepraktijk bij Nijmegen in de buurt te gaan zoeken.

Deze osteopathiepraktijk bij Nijmegen is een bezoek meer dan waard

Ik hoefde gelukkig niet lang te zoeken voor ik een osteopathiepraktijk bij Nijmegen in de buurt had gevonden die me geschikt leek. Ik had de website http://www.osteopathie-venlo.nl/1introductie/index.php?lg=nl bekeken en dat zag er goed uit. Er werden ook hoofdpijnklachten beschreven als indicatie waarvoor je bij deze osteopathiepraktijk bij Nijmegen terecht kunt. Dat was erg prettig om te weten. Het grote voordeel van deze osteopathiepraktijk bij Nijmegen in de buurt vind ik dat ze naar het hele lichaam kijken. Ik merkte dat de artsen die mij tot dan toe hadden behandeld echt alleen naar mijn hoofd hadden gekeken, er was zelfs een scan gemaakt om te kijken wat er mis was in mijn hoofd. Dat was allemaal goed, dus de oorzaak zou ergens anders moeten liggen. Daarom ging ik naar deze osteopathiepraktijk bij Nijmegen, wellicht zouden zij verder kijken en op die manier wel een oorzaak kunnen aanwijzen. Want weet je meer over de oorzaak, dan kun je natuurlijk ook beter actie ondernemen wat betreft de oplossing.

Deze osteopaat behandelt allerlei klachten

Ik ben naar de osteopathiepraktijk bij Nijmegen van Matthieu Jansen gegaan, deze is te vinden in Venlo. Ik moest er even voor rijden maar dat heb ik er heel graag voor over gehad. Mijn verwachtingen werden werkelijkheid toen ik merkte dat inderdaad naar het lichaam in zijn totaliteit wordt gekeken. Zo zijn ze erachter gekomen dat die hoofdpijn vanuit mijn nek en schouder kwam. Door dit aan te pakken is de pijn enorm verminderd, het is met geen pen te beschrijven wat een wereld van verschil dit is. Het is zo fijn om je meer ontspannen te voelen en niet meer die angst te hebben dat die pijnaanvallen weer komen. Als ik een aanval heb is deze lang niet meer zo heftig, dus dat is al een hele vooruitgang. Ik ben nog steeds onder behandeling en als ik een klacht heb, ga ik zeker weer naar deze osteopathiepraktijk bij Nijmegen. Je kunt er voor allerlei klachten terecht, zoals:

  • Stressklachten
  • Pijn in de rug
  • Maagproblemen
  • Whiplash

Matthieu Janssen is zeer vriendelijk, zeer bekwaam en werkt heel effectief. Het is echt heel fijn om door hem behandeld te worden, dat gun ik iedereen. Vandaar dat ik mijn positieve ervaring met deze osteopathiepraktijk graag kenbaar maak en met de hele wereld deel.