Ik volgde hier een opleiding catering medewerker

Ik werk al heel lang in de horeca, maar ik wilde graag een professionaliseringsslag doorvoeren. Vandaar dat ik een keer ben gaan kijken of ik ook ergens iemand kon vinden die een opleiding catering medewerker aanbood. Ik ben even op het internet gaan kijken en daar heb ik heel veel interessante mogelijkheden gevonden. Het probleem was echter dat velen veel te duur waren voor mij. Ik moet namelijk iedere euro in de horeca zelf verdienen en dat betekent dat ik niet een enorme spaarrekening kan raadplegen. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of ik ook ergens een opleiding catering medewerker zou kunnen die heel goed en heel betaalbaar was. Ik kwam op deze manier uiteindelijk terecht bij Kort Supportservices. Dit bedrijf bood de opleiding catering medewerker die ik graag wilde volgen en vandaar dat ik een keer geïnformeerd heb naar de mogelijkheden die men hier aanbood. Ik kreeg te horen dat er heel veel mogelijkheden waren en dat ik ook nog collega’s mee kon nemen naar deze opleiding catering medewerker. Dat zou namelijk nog meer de moeite lonen. Vandaar dat ik maar eens even bij mijn collega’s ben gaan informeren of zij oren hadden naar de opleiding catering medewerker. Dat bleken zij te hebben en vandaar dat wij ons allemaal hebben opgegeven. Wij hadden heel veel zin om te beginnen aan de opleiding catering medewerker omdat wij ons graag wilden verdiepen in dit interessante vak. Het is namelijk ook goed voor ons omdat wij uiteindelijk meer kans maken op een baan bij een bedrijf dat bijvoorbeeld zeer hoge eisen stelt aan het personeel. Vandaar dat wij reikhalzend uitkeken naar de dingen die wij bij Kortsupportservices.nl allemaal zouden gaan leren. Wij zijn inmiddels begonnen aan de opleiding catering medewerker en ik kan u zeggen dat wij allemaal uitermate enthousiast zijn!

De opleiding catering medewerker is een groot succes!

Toen wij eenmaal begonnen met de opleiding catering medewerker werden wij heel erg hartelijk welkom geheten. Wij hebben daarom ook meteen een heel goed gevoel gekregen over deze opleiding. De mensen die de opleiding verzorgen weten heel erg veel van hun vak en wij hebben het gehele traject dan ook als zeer plezierig ervaren. Wij kregen heel erg veel kennis aangereikt, maar omdat het allemaal heel goed gedoseerd werd, konden wij het allemaal heel erg goed verwerken. Dat was heel erg prettig. Wat ook heel fijn is aan de opleiding catering medewerker is dat je heel veel nuttige dingen meteen in de praktijk kunt brengen. Dat is heel prettig omdat je op deze manier niet alleen maar in aanraking komt met de theorie, maar ook in de praktijk meteen de gevolgen merkt. Wij hebben daarom altijd met heel veel plezier de lessen gevolgd en wij zouden daarom ook iedereen willen aanraden om u ook op te geven voor een dergelijk traject wanneer u zich meer in uw vak wilt bekwamen. Wij hebben gemerkt dat het het geld meer dan waard is en dat wij in heel korte tijd ontzettend veel geleerd hebben.

Wilt u hier ook een opleiding volgen?

Wanneer u ook graag een opleiding zou willen volgen bij dit bedrijf, dan kunnen wij u dat alleen maar aanraden. Wij hebben hier heel veel nuttige kennis mogen opdoen. Kortom:

  • kijk even op de site van Kortsupportservices.nl
  • lees hier alles over de aangeboden trajecten
  • schrijf u vandaag nog in voor een van de opleidingen

Kijk vandaag nog even op de site voor meer informatie. Ik weet dat men hier ook altijd voor u klaar staat om u te woord te staan, dus heeft u vragen, bel hen dan even.