Lekker op de camping in Limburg

Lekker op de camping in Limburg

Met een gezin is kamperen toch vaak een goed idee wanneer je op vakantie gaat. Zeker met jonge kinderen is het daarbij handig om niet al te ver weg te gaan. Gelukkig valt er in ons eigen mooie Nederland genoeg te beleven en zorgen de steeds warmer en langer wordende zomers ervoor dat je het ook op het gebied van het weer niet ver hoeft te zoeken. Maar waar verblijf je? Denk eens aan het mooie Limburg. Zo tussen Duitsland en België gelegen en met haar bourgondische instelling dé provincie om jouw vakantie in eigen land te vieren! Op zoek naar een camping Limburg? Met een verblijf op recreatiepark De Leistert weet jij zeker dat het jou aan niets zal ontbreken!

Glamping op de camping

Bij recreatiepark De Leistert kan je kiezen tussen een vakantie in een luxe bungalow of op de camping. Maar op deze camping is het zeker niet afzien, hoor. Met luxe accommodaties en bulten vertier is het prima toeven. Ga bijvoorbeeld voor een echte glamping-accommodatie. Deze vind je zowel voor 2, 4 of meer personen. De luxe Leistert Lodge biedt plaats aan vier personen en zijn van alle gemakken voorzien, zoals een overdekt terras met tuinmeubilair, een uitgebreide keuken en een ruime badkamer. Of kies voor de 5-persoons Glamping Tent, die terecht wordt omschreven als “zo stoer als een safaritent, zo comfortabel als een huis”. Je eigen caravan, tent of vouwwagen meenemen kan natuurlijk ook!

Zwemparadijs

Al die luxe, en dan hebben we het nog niet eens over de faciliteiten gehad. Want wat is er veel te doen op deze camping met zwembad. Dat begint natuurlijk al met het subtropisch zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en een ware zwembadbar. Leuk als het wat kouder is of de zomer wordt onderbroken door een regenachtige dag. Is het wel lekker warm? Bezoek dan het buitengolfslagblad of vlij neer op de ligweide of het strand bij de recreatievijver. Geen zwemliefhebber? Ook dan is er altijd wat te doen op De Leistert. Waag je aan een van de sporten op de vele velden, laat je kinderen zich vermaken in een van de speeltuinen of waag je aan een middagje bowlen. Ook op het gebied van eten en drinken kun je op veel verschillende plekken terecht, je hebt er zelfs twee heuse restaurants! Je hoeft dit recreatiepark haast niet te verlaten! Doe je dit wel, wandel of fiets dna door de prachtige natuur of breng een bezoekje aan Toverland of een van de omliggende steden.