Visitekaartjes

Laat professionele visitekaartjes drukken met de mogelijkheden bij Drukwerkdeal.nl. Naast de beste materialen op het gebied van kleuren, papiersoorten en drukwerk, zorgen zij ook voor de beste indruk van jouw bedrijf. Houd daarbij in gedachten dat jouw visitekaartje bepalend is voor het verloop van jouw contacten. Als jouw kaartje gemaakt is van de beste papiersoort, met de mooiste kleuren en drukwerk, dan zullen de klanten graag gebruik maken van jouw diensten. Al deze details bepalen hoe de naam van jouw bedrijf en het design van jouw logo eruit komen te zien op het visitekaartje. Drukwerkdeal.nl biedt diverse technieken en materialen voor kwalitatieve visitekaartjes drukken. Binnen een paar stappen geef je jouw wensen door via de website. Zowel kleine als grote bedrijven laten visitekaartjes drukken bij Drukwerkdeal.nl. Naast de vele opties en hoogwaardige kwaliteit, is ook de snelle service een uitkomst. Binnen een dag kunnen de visitekaartjes al bezorgd worden. Maar als eerste ga je aan de slag met het ontwerpen van jouw visitekaartje. Mocht je nog geen design beschikbaar hebben, dan biedt Drukwerkdeal.nl een ontwerptool waarmee je zelf originele visitekaartjes kunt ontwerpen. Stel tijdens het ontwerpen en het bestellen gerust je vragen via de chat, om ervoor te zorgen dat het design en drukwerk optimaal op elkaar aansluiten.

Visitekaartjes drukken in jouw stijl

Ontwerp jouw visitekaartje helemaal passend aan de stijl van jouw onderneming. Denk bij het visitekaartjes drukken niet alleen aan het logo van het bedrijf, maar ook aan de boodschap waar je voor staat. Het houtvrije natuurkarton witte materiaal is bijvoorbeeld een geschikte keus als je een bepaalde rust wilt uitstralen. De PVC en lasergeschikte vergé uitvoeringen passen bij een feestelijke uitstraling. Je zal vanzelf erachter komen dat jouw visitekaartjes goed bij jouw bedrijf moeten passen. Wanneer je alle opties langsgaat, dan ga je meer stil staan bij jouw eigen originaliteit. Dat begint al bij het model voor de visitekaartjes drukken. Drukwerkdeal biedt de volgend formaten:

  • Standaard: mooi en stevig papier van 85 x 55 mm.
  • PVC: luxe plastic materiaal dat eruit ziet als bankpasje en te krijgen in witte en transparante uitvoering.
  • Klapkaartje: verkrijgbaar in een staande vorm van 85 x 110 mm of de liggende vorm van 170 x 55 mm.

De volgende stap is het type papier voor de visitekaartjes drukken. In totaal biedt Drukwerkdeal.nl 6 soorten van de eenvoudige mat uitvoering tot aan de glanzende PVC transparanten of de Ice Silver Metallic uitvoering.

Bedrukking en afwerking

Nu lijken de luxe glanzende uitvoeringen heel aantrekkelijk, maar bedenk wel goed of de tekst en het logo hier goed op uit gaan komen. Gelukkig heeft Drukwerkdeal.nl uiteenlopende kleurensoorten om jouw visitekaartjes met hoogwaardige kwaliteit mee te bedrukken. Visitekaartjes drukken kan in PMS-kleuren en full color verwerkt worden. PMS is een afkorting van Pantone Matching System waarbij iedere kleur een uniek nummer heeft. Met dit kleurenpallet kan er nog specifieker gewerkt worden, waardoor de kleur van de huisstijl nog beter tot zijn recht komt op de visitekaartjes. Full color bestaat uit de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Voor het gebruik van vier kleuren of meer kan voor visitekaartjes drukken met full color al een goed resultaat leveren. Selecteer tot slot voor de gepaste afwerking bij visitekaartjes drukken, zodat de inkt niet gaat afgeven. Dat is mogelijk door het toepassen van enkelzijdig, dubbelzijdig glans- of matlaminaat, of dubbelzijdig matlaminaat + SPOT UV-lak op de visitekaartjes. De enkelzijdig inline cold foil voegt nog een zilverkleurige metallic uitstraling toe wat de visitekaartjes een nog exclusievere uitstraling geven. Volg de stappen op Drukwerkdeal.nl voor representatieve en originele visitekaartjes drukken in jouw design.