Op zoek naar een dakdekker in Bergen op Zoom

jvkdaken - Dakdekker Bergen op ZoomMocht u op zoek zijn naar een dakdekker in Bergen op Zoom dan kunt u het beste terecht bij Jurgen van Keulen. Deze dakdekker in Bergen op Zoom is gespecialiseerd in verschillende diensten met betrekking tot dakbedekking. Denk hierbij aan:

 • Dakrenovatie
 • Plaatsen van zonnepanelen
 • Isolatie
 • Nedzink compositie
 • Onderhoud
 • Reparatie
 • Servicewerkzaamheden

In de praktijk blijkt dat het best moeilijk is een goede dakdekker te vinden. Nadat mijn man en ik een kasteel in België hadden gekocht om hier een hotel van te maken, bleek dat het kasteel nog aan een grondige renovatie toe was. Een specialist heeft het gehele project bekeken en het bleek dat met name het dak opnieuw gestut en gedekt moest worden. Omdat het kasteel in het Franstalige deel van België staat en wij de Franse taal nog niet helemaal beheersten en dus niet goed konden communiceren met een Franse aannemer, hebben wij besloten het dak te laten dekken door Jurgen van Keulen. Via onze buren waren wij bekend geworden met deze dakdekker uit Bergen op Zoom. De goede service en het uitgebreide advies op maat waren voor ons belangrijke punten bij het maken van deze keuze. Het dak van het kasteel moest allereerst gerepareerd worden, vervolgens moest er een goede isolatielaag geplaatst worden en tot slot moest het gehele dak worden voorzien van leien. We hebben gekozen voor leisteen om het kasteel in originele staat terug te brengen, maar leisteen is ook onderhevig aan goede servicewerkzaamheden. Leisteen slijt erg snel en een goede service is daarom van groot belang.

Ambachtelijke daken van de dakdekker uit Bergen op Zoom

Niet alles kan geautomatiseerd worden. In een wereld waar alles sneller, makkelijker en met behulp van machines gaat, is dakdekker Jurgen van Keulen nog ambachtelijk gebleven. Bij deze dakdekker uit Bergen op Zoom wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen dakbedekking:

 • Koper
 • Lood
 • Natuurleien
 • Zink

Wat de dakdekker uit Bergen op Zoom niet alleen ambachtelijk maakt, maar ook vooruitstrevend is het zogenaamde ‘Cradle to cradle’ concept. Hierbij wordt het huidige materiaal bijna geheel gerecycled, waardoor ook op duurzaam gebied alle handen ineen worden gestoken. Voor ons kasteel in België was dit helaas niet meer mogelijk, omdat het dak bijna geheel weggerot was. Na uitgebreid overleg en onderzoek met de gespecialiseerde dakdekker uit Bergen op Zoom hebben we toen besloten het dak te renoveren en te voorzien van leisteen. Uiteraard hebben we verschillende afspraken gehad, maar voorafgaand aan de afspraken hebben we eerst alle informatie van de uitgebreide website gehaald. Op de website van jvkdaken.nl zijn de verschillende werkzaamheden, foto’s, referenties en leveringsvoorwaarden duidelijk terug te vinden. Iets wat ons heeft geholpen bij de keuze voor deze dakdekker uit Bergen op Zoom.

Het dak kan eraf

Geen zorgen meer wanneer je zeker bent van je dakbedekking. Het is zo belangrijk goed op de hoogte te zijn van de status van je dak. Uiteraard bij het aanschaffen van een pand, maar ook wanneer je al jaren in het bezit bent van een pand is het van groot belang te weten wanneer je dak opnieuw bedekt of gerepareerd moet worden. Het komt regelmatig voor dat men hiervan niet op de hoogte is en onverwachts voor grote onkosten komt te staan. Op de website jvkdaken.nl kunt u niet alleen gemakkelijk de contactgegevens opzoeken maar worden er ook andere diensten naast dakdekken aangeboden. Verschillende designartikelen zijn de laatste jaren erg populair geworden en deze worden dan ook in een breed assortiment aangeboden. Op de website is zelfs een aparte brochure te downloaden waar alle designartikelen op een rijtje staan met voorbeelden en foto’s.