Op zoek naar een schilder in Hengelo?

Bent u op zoek naar een goede schilder in Hengelo, omdat uw huis of bedrijfspand nu echt eens aan een goede schilderbeurt toe is? Neem dan geen genoegen met zomaar een schildersbedrijf, maar kies voor Barink Schilderwerken uit Hengelo. Zij zijn een AF-erkend bedrijf en ze zetten zich graag in voor uw schilder- of onderhoudswerk.

De beste schilder in Hengelo

Dat een schilder nog een echt vakman kan zijn, merkt u al snel bij Barink Schilderwerken. Ze vinden het belangrijk om kwaliteit te bieden. Zo heeft het schilderwerk een maximale uitstraling en gaat het vele jaren mee. Ze werken daarnaast met goede producten voor een snel en duurzaam resultaat.

Barink Schilderwerken is een vakkundige partner voor al uw schilderwerk en wordt wel eens het beste schildersbedrijf van Twente genoemd. Dat is ongetwijfeld ook de reden dat veel mensen via mond-tot-mondreclame bij hen terecht komen. Want zeg nu zelf; u kiest toch ook liever een schilder die door een bekende is geadviseerd? Als u een schilder uit Hengelo van Barink Schilderwerken aan het werk ziet, kunt u meteen het verschil merken. Ze kunnen bijvoorbeeld fantastische resultaten bereiken met oplosmiddelarme watergedragen verfproducten, die sinds 2000 verplicht zijn. Ze gebruiken verf van hoogwaardige merken, zoals:

  • Sikkens
  • Sigma
  • Trimetal

Juist omdat ze bij Barink met chemische middelen werken, vinden ze het belangrijk om ook oog te hebben voor de wereld om hen heen. Als schilder zetten ze zich dus in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, ook als schilder in Hengelo. Ze letten op de afvalstroom en proberen deze zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast zorgen ze voor goede scheiding en verwerking. Dit doen ze zowel op locatie als in hun werkplaats in Hengelo. Ze houden niet alleen rekening met het milieu, maar zetten zich ook in voor maatschappelijke projecten en hun mensen. Zonder hun vakkundige personeel zouden ze immers nooit zoveel mooie projecten kunnen afronden. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit hen echt in de genen!

Schilder en glazenwasser Hengelo

Het dienstenpakket van een schilder is natuurlijk niet compleet zonder ook de diensten van een glaszetter aan te bieden. Barink Schilderwerken is ook zeer ervaren in het zetten van beglazing. Op dit moment werken ze bijvoorbeeld veel met beglazing met een hoge of zeer hoge isolatiewaarde. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ook inbraak vertragend of kogelwerend glas plaatsen. Dit kan handige zijn bij uw bedrijfspand in Hengelo. Heeft u jonge kinderen en wilt u hier geen enkel risico mee lopen? Dan kan veiligheidsglas ook een goed idee zijn. Uw schilder uit Hengelo van BarinkSchilderwerken.nl plaatst het voor u, precies zoals u dat graag wilt.

Heeft u een leuke klus in Hengelo waar u een schilder of een glaszetter voor kunt gebruiken? Aarzel dan geen seconde, maar neem meteen contact met ons op. Wij denken graag met u mee en helpen u met een goed en vakkundig advies. Daarnaast kunnen we u uiteraard bijstaan in de uitvoering van uw gehele project. Of het nu gaat om schilderwerk of glas!

Wilt u een hele ruimte laten inrichten door Barink Schilderwerken uit Hengelo? Dan is het vast goed om te weten dat wij ook vloerafwerking kunnen verzorgen. U kunt ons bellen voor het coaten van verschillende soorten vloeren. Met de juiste coating kunt u erg lang plezier hebben van uw vloer, die bovendien ook nog eens weinig onderhoud vraagt. Ideaal, wat ons betreft!