Sloopauto verkopen in vier stappen

Wil jij je sloopauto verkopen? Surf dan naar https://sloopauto.net/. Dit is de site van het Nederlandse Sloopauto Ophaalbedrijf, een instelling gespecialiseerd in de verkoop van auto’s die het einde van hun leven bereikt hebben. Via deze site ben je binnen no time van je oude wagen af. Je doorloopt vier stappen:

  • Auto aanbieden
  • Aangeboden in het netwerk
  • Ophalen
  • Juridische afhandeling

Jouw sloopauto verkopen is makkelijker dan je denkt. Je pakt de telefoon en neemt contact op met bovenstaand bedrijf. Om de waarde van de auto te bepalen zal een ervaren medewerker je een aantal eenvoudige vragen stellen. Je zult bijvoorbeeld moeten weten wat het bouwjaar van de auto is. Ook moet je het kenteken doorgeven. Daarnaast is de schade ook van belang. Waar zit de schade? Zijn er door deze schade technische problemen ontstaan? Je zult even goed moeten nadenken! Het kan verstandig zijn de belangrijke gegevens vooraf even te noteren, zodat je hier niet over kunt twijfelen tijdens het gesprek. Nadat alle gegevens bekend zijn, komt de auto in het netwerk terecht. Nu wordt hij aangeboden aan alle bedrijven waar het Nederlandse Sloopauto Ophaalbedrijf zaken mee doet. Dit is het moment waarop men daadwerkelijk gaat proberen de sloopauto te verkopen. Hiervoor wordt onderhandeld met geïnteresseerde partijen. Deze onderhandelingen kunnen meerdere dagen duren, dus wacht rustig af. Na een aantal dagen wordt het hoogste bod naar jou doorgespeeld. Je kunt nu beslissen of je dat bod wilt accepteren of weigeren. Het bedrijf heeft een reusachtig netwerk en krijgt dagelijks meerdere biedingen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw auto uiteindelijk niet verkocht wordt! Wil jij een sloopauto verkopen? Ga dan naar bovenstaande site en neem contact op. Hoe eerder de auto in het netwerk is opgenomen, hoe sneller je een aanbieding krijgt!

Sloopauto verkopen: de juridische afhandeling

Accepteer je het bod van een koper? Dan is de auto in principe verkocht. Het Nederlandse Sloopauto Ophaalbedrijf komt bij je langs om de wagen op te pikken. Maak je geen zorgen, je hoeft hier niet voor te betalen. De kosten die het bedrijf maakt zitten inbegrepen bij de verkoopprijs. Zodra je de auto afgeeft, krijg je het afgesproken bedrag meteen in contanten uitbetaald. Je ontvangt bovendien ook een RDW vrijwaringbewijs. Dit bewijs moet je goed bewaren. Wanneer je de auto hebt verkocht, ben je niet langer gebonden juridisch verantwoordelijk voor de auto. Je moet dat echter wel kunnen aantonen. Hier komt het RDW vrijwaringbewijs om de hoek kijken. Mocht er verwarring ontstaan over de eigenaar van de auto, dan kun jij aantonen dat je deze hebt verkocht en dus niet langer aansprakelijk ben. Kortom: wil jij je sloopauto verkopen? Dan weet je waar je zijn moet! Ga direct naar bovenstaande site en meld je auto vandaag nog aan. Het bedrijf is ook ’s avonds bereikbaar, 7 dagen per week. Waar wacht je nog op? Je sloopauto verkopen is een fluitje van een cent!

Overal in Nederland bereikbaar

Het maakt niet uit of jij je sloopauto wilt verkopen in Groningen of Vlissingen: het Nederlandse Sloopauto Ophaalbedrijf is in heel Nederland actief. Ervaren werknemers staan snel bij je op de stoep om de auto mee te nemen. Het bedrijf heeft al meer dan 10000 klanten geholpen, dus men heeft inmiddels veel ervaring opgebouwd. Heb je vragen over de procedure? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. Je krijgt dan snel een persoonlijke reactie waarbij men rekening houdt met jouw unieke situatie. Wil je in contact komen maar krijg je even niemand aan de lijn? Laat je dan terugbellen!