Ted Biesterbos

Sinds 1991 is Ted Biesterbos algemeen directeur van de Biesterbos Groep bv. Deze projectontwikkelaar heeft dan ook vele jaren ervaring opgedaan en zodoende bijzondere projecten mogen ontwikkelen. Ted Biesterbos is daarbij gericht op leefbare, boeiende en duurzame gebieden die een eigen karakter, cultuur en sfeer uitstralen. Daarbij heeft Ted Biesterbos altijd een bijzondere visie voor ogen, vastgoedontwikkeling is zijn middel en niet zijn doel. Wilt u meer weten over Ted Biesterbos, de projecten van zijn bedrijf en het bedrijf van Ted Biesterbos in het algemeen? Dan vindt u veel informatie op deze pagina. Wilt u alvast één van de projecten van Ted Biesterbos bekijken, dan kan dat onder meer op de website van het project Aan de Hage.

De projecten van Ted Biesterbos

Ieder project waar Ted Biesterbos aan begint is de start van een nieuwe beleving. Wanneer een project door Ted Biesterbos wordt gestart is de basis van het project over het algemeen niet het eindresultaat, maar het bestaande gebied. Het project moet aansluiten bij de beleving die de gebruikers uiteindelijk gaan ervaren en de ruimte die tot de beschikking is. Vanuit deze visie zijn al verschillende successen behaald en dit maakt de groei van de Biesterbos Groep bv mogelijk.

Ted Biesterbos is continu gericht op een nuchtere werkwijze, waarbij creative thinking, rebels handelen en idealistisch zijn kernbegrippen vormen. Ted Biesterbos houdt ervan om ieder project te starten met passie en visie, waarbij het totaal moet kloppen en niet alleen het gebouw. Dit ziet u terug in meerder projecten, waaronder het project Aan de Hage. Buiten de bestaande lijntjes durven te kleuren is daarbij een belangrijke taak, die maakt dat de projecten van Ted Biesterbos bijzonder en succesvol worden.

Hoe is Ted Biesterbos hier gekomen?

Tussen 1984 en 1988 heeft Ted Biesterbos aan de hogere technische school de opleiding bedrijfskunde gevolgd en met succes weten af te ronden. Kort daarna startte Ted Biesterbos de Biesterbos Groep bv, waar hij tot vandaag de dag algemeen directeur van is. Dankzij dit jarenlange leerproces en de unieke kenmerken van passie en lef die Ted Biesterbos omschrijven, heeft Ted Biesterbos deze onderneming tot een groot succes weten te brengen. Tegenwoordig werken verschillende teams uit diverse disciplines samen om tot het beste resultaat te komen. Continue verbetering van iedereen in het team van Ted Biesterbos is daarbij een streven om uit ieder project het beste te kunnen halen.

In 1994 vestigde Ted Biesterbos zijn bedrijf in Limmen. Ook hier vond hij het van groot belang dat de totale beleving van de werkplek klopte. Dankzij de landelijke ligging, die toch slechts een half uur van Amsterdam af ligt, en de huiskamersfeer in het gebouw, werken hier al jaren vele werknemers met groot plezier. Ook Ted Biesterbos zelf vindt u regelmatig op deze locatie, waar ruime en lichte werkplekken de ervaring compleet maken.

Meer weten over Biesterbos bv

Wilt u meer informatie over het bedrijf van Ted Biesterbos? Dan kunt u het bedrijf telefonisch bereiken via 072 502 40 80. Ook kunt u een mail sturen naar het bedrijf via info@biesterbos.nl.